Antyre däck görs av känd fabrik i Qindao (Kina)🏆📈

Antyre däck är ett av flera internationellt uppmärksammade däck som tillverkas av företaget Qingdao Fullrun Tyre Corp. Ltd. Produktionsanläggningen som finns i Qingdao i Kina är toppmodern med de bästa maskinerna som överhuvudtaget finns på marknaden. Det är en av anledningarna till att Antyre däck har blivit en succé.

Görs för flera typer av fordon

Antyre däck görs för personbilar samt lastbilar och andra kommersiella fordon. Du hittar Antyre sommardäck såväl som vinterdäck och friktionsdäck. Däcken är i lågprisprofil och går på export till många länder.

antyre däck

Deras fem populära modeller enligt deras sajt. Vi hittade tyvärr inga ”riktiga” bilder utan endast fiktiva. Verkar inte vara ett populärt val i Skandinavien.

Bra att veta om Antyre Tires

Qingdao Fullrun Tyre Corp. Ltd har flera serier med premiumdäck. De har över 30 patent och ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling av nya greppmönster. Det ligger ett stort kunnande bakom både designen och produktionen av Antyre gummin. Fullrun har inte sparat in på kvalitén för att kunna sänka kostnaderna. Det är snarare att de inte investerat lika mycket i att utveckla varumärket genom marknadsföring.

När du köper Antyre däck i Sverige har de alla märkningar och certifikat som krävs. Det visar att de har hög prestanda anpassad efter våra vägar.

För vem passar Antyre?

Antyre däcken är ett bra val om du vill ha riktigt billiga däck tillverkade av ett internationellt respekterat företag. När det gäller lågprisdäck från Kina är det ibland svårt att veta vem som gjort dem och ansvarar för kvaliteten. Här står en duktig tillverkare bakom däcken och du får riktigt hög kvalitet i förhållande till vad du betalar. När vi skriver ”riktigt bra kvalité” så menar vi givetvis inom kategorin budget, med det sagt är det här ett däck du inte ska jämföra med Michelin, Pirelli eller Continental. Den som söker Antyre gummin lär ha något av följande tre saker

  1. liten plånbok
  2. Noll säkerhetsstänk
  3. Snål