Bridgestone Noranza – Är verkligen det ett bra val?

För många bilägare är det något av en djungel att välja dubbdäck. Det finns många alternativ att välja bland på marknaden och att veta exakt vilken variant man ska satsa på är inte alltid lätt.
bridgestone noranza

 

Det gäller att ha höga krav

Vinterkörning kan vara ganska besvärlig och ställer höga krav på däcket att klara både packad snö, snöslask – och ibland ren isbana. Allt detta summeras i en enda modell: Bridgestone Noranza. Det här är ett däck som är tillverkat för att klara besvärliga väderförhållanden, något som många gånger är en livräddare för både förare och passagerare i ett fordon.

Fått bra omdömen

Noranza har prisats i diverse biltidningar för sina suveräna egenskaper och räknas idag som Bridgestones mest avancerade däck. Däcket är utrustat med en helt ny generation dubbar som är utformade för att tackla isiga vägar och se till att fordonet håller sig kvar på vägen. Greppet övertygar och låter bilföraren ge full gas på vägar där detta annars är snudd på omöjligt. Det här ger en mer avslappnad körning som inte låter dåligt väder komma i vägen för körglädjen.

 

Världens nordligaste modeller

Det märks tydligt att Bridgestone siktat på att ta fram ett däck som riktar sig till körning i världens nordligaste länder. Eftersom varumärket har lång erfarenhet av branschen, har en stor portion kunnande använts för att ta fram en produkt som håller måttet i de mest krävande av situationer.

Däck för nordiska väglag

De nordiska länderna tillhör några av de större utmaningarna som en däcktillverkare har och det är inte alla som lyckas med uppgiften. Trots detta är konkurrensen hård, något som märks tydligt i alla de tuffa däcktest som varje år publiceras i de stora biltidningarna.

Söker man dock ett däck som klarar allt det som krävs för riktig vinterkörning, då är det svårt att hitta ett bättre alternativ än just Noranza. Bridgestone har återigen lyckats överträffa sig själva!