Goodyear Wrangler – En bra serie!

Goodyear Wrangler är ett gäng mångsidiga och tåliga däck, speciellt när du kör i svårare terräng. Däcken finns i flera varianter, bland annat för att erbjuda tuff offroad-körning med SUV:ar, för att kunna användas året runt eller som sommardäck för olika terräng för jeepar. I gruppen finns flera däcktyper som alla passar för SUV och jeepar.

goodyear wrangler

Min personliga favorit!

Här nedan visas alla:

Goodyear Wrangler AT Adventure

All Terrain Adventure är däcket för dig som värderar slitstyrka högt. Däcket är gjort med den så kallade DuraWall-tekniken som ger extra bra grepp och en säkrare inbromsning. Som namnet antyder är däcket gjort för äventyr och offroad-körning.

HP All Weather Sommardäck

Det här däcket lämpar sig extra bra för stadsjeepar och fungerar i alla väder under sommarhalvåret. Det har den stora fördelen att ta bort vattnet och är alltså ett bra däck vid vattenplaning eftersom det förhindrar att fordonet slirar. Dess teknik skapar också ett bra väggrepp, både i varmare och lite kalare väder.

DuraTrac

Om du älskar att köra offroad på extremt leriga vägar eller på vägar där det ligger rikligt med snö, kan DuraTrac från Goodyear Wrangler vara det självklara alternativet. Det är framtaget för SUV:ar och 4X4 och klarar grus, lera, backar och tuff jord ordentligt väl. Däcket är också väldigt tyst och orsakar inte en massa oljud vid körning. Det har också fälgkantskydd så du inte förstör hjulens fälgar när du kör.

MT/R – 4X4 däcket för den tuffa terrängen

Du som är riktigt mån om offroadkörning och vill ta dig ut i den svårare terrängen ska välja MT/R för 4X4. Tuff snö, leriga och kurviga vägar, stockar och sten – det här däcket klarar det mesta och har en specifik funktion som motverkar punktering extra bra. Det håller ett ordentligt väggrepp på alla sorters vägar, även i den djupaste leran.

Silent Armor

Silent Armor är ett tystgående sommardäck med mycket bra offroadgrepp för 4X4 fordon. Det ger tysta åkturer samtidigt som det robusta däcket fungerar i lera, grus och jord utan att ta sönder däcket. Däckmönstret förser dig med rejäl dragkraft.

Läs mer om Goodyear däck

 

Filmer från Goodyear