Dunlop sport bluresponse

Kör tryggt och säkert i alla lägen. Dunlop sport bluresponse är en testvinnare som bland placerade sig på 3:e plats i Råd & Röns sommardäcktest.

Kvalitetsdäcket knep även silverplatsen i Automotorsport och Teknikens Världs sommardäcktest. Däcket har en gummiblandning med polymer vilket ger dig ett optimalt grepp även på våta underlag. Bildäckens centrala spår i slitbanan för snabbt bort vattnet och på så sätt minskas risken för vattenplaning.

Detta sommardäck, som passar för mellanstora bilar, har även innovativa korta bromsblock. Det bidrar till att förkorta bromssträckorna på både våta och torra väglag. Blocken bidrar dessutom till att ökar vägkontakten vid inbromsning.

Fördelar med Blueresponse

  • God körkomfort och lågt rullmotstånd
  • Minskat buller ger komfortabel körning
  • Minskar risken för vattenplaning
  • Minskar bränslekostnaderna för bilen
  • Ger säker körning på både våta och torra underlag

dunlop sport blueresponse

Jämfört med sin föregångare i serien är Dunlop sport bluresponse ett däck som, tack vare tekniken SP Sport BluResponse, minskar rullmotståndet med hela 30%. Det är något som har många fördelar, bland annat kommer det att ge förarens minskade bränslekostnader.

Dessutom ser de slutna skulderspåren till att bullret minskas vilket ger en tystare och mer behaglig körning. Det är en viktig faktor oavsett om man ska köra långa eller kort sträckor. Givetvis har Dunlop sport bluresponse genomgått tuffa tester, allt för att du som förare ska få en säker och ekonomisk körning i alla lägen. Att arbetet gett resultat visar de toppbetyg som däcken fått i ett flertal av de största testerna i tidningarna.

Kortare bromssträcka än konkurrenterna

När du väljer Dunlop sport bluresponse kan du räkna med en bromssträcka på vått väglag som är åtta meter kortare än genomsnittet. Jämförelsen är gjord med 4 testade konkurrenter. Samma test visade även att motsvarande siffra på torrt väglag är 3 meter kortare bromssträcka.

Dessa siffror talar sitt tydliga språk och med dessa däck på bilen behöver du aldrig kompromissa med säkerheten. Dessutom bidrar däckmönstret till en mittbåge som ger ökad stabilitet och precision även vid högre hastigheter på vägarna.

dunlop blue response mönster

Beställ Dunlop sport bluresponse redan idag

Hos oss på ABS Wheels kan du handla Dunlop sport bluresponse och mängder av andra däckmodeller snabbt och enkelt online. På webben kan du jämföra modellerna och hitta en däcklösning som passar just dina behov. Vi erbjuder givetvis snabba leveranser och fri frakt.

Dessutom kan vi erbjuda låga priser på marknadens allra bästa däck. Kompromissa aldrig i valet av däck, satsa på en lösning som garanterar både hög kvalitet och god säkerhet. Körglädjen den får du helt enkelt på köpet.

– Fraktfritt hela 2020 om du väljer att kombinera fyra däck med ABS fälgar.

SÖK BILDÄCK VIA REGISTRERINGSNUMRET