.

Nokian Nordman 5

Nokian Nordman 5 är ett vinterdäck i Nokian Nordmans budgetvänliga produktion. Detta dubbdäck har utvecklats för stränga nordiska väderförhållanden.

Däcket har en innovativ dubbdesign och grepp vilket ger en mycket stabil körning på vinterväglag. Med sitt låga rullmotstånd är däcket ekonomiskt fördelaktigt och är dessutom miljövänligt. För maximalt grepp på nordisk väg har däcket utrustats med Bear Claw-teknologin vilket ger ett förbättrat grepp vid acceleration och inbromsning.

Vill du ha ett däck som inte kostar skjortan men som ändå hjälper dig att köra säkert på vintervägar är det här däcket för dig. När du köper ditt däck hos oss får du dessutom fri frakt.

Fördelar med Nokian Nordman 5

  • Däcket är miljövänligt
  • En dubbdesign som minskar rullmotståndet
  • Ett kvalitetsdäck till fördelaktigt pris
  • Utformat för att leda undan slask och vatten
  • Förbättrad broms- och accelerationsgrepp

nokian nordman 5

Nokian Nordman 5 är ett utmärkt däck för dig som vill ha kvalitet utan att det kostar skjortan. Nokians erfarenhet och sinne för innovation garanterar ett däck som har utformats för våra vintervägar. Med Nokian Nordman 5 får du bra grepp på såväl snö som is och ett förbättrat grepp vid inbromsning och acceleration. Det är till stor hjälp vid på- och avfarter där det ofta blir isigt och svårframkomligt. Däcket avleder dessutom effektivt både vatten och slask under de varmare dagarna vilket minskar risken för att du drabbas av vattenplaning. Det här däcket finns i flera olika storlekar vilket gör att det passar till en lång rad olika personbilar.

Utrustad med Bear Claw teknologi

Nokian nordman 5 har utrustats med Bear Claw-teknologin. Det innebär att dubbarna har placerats på sådant sätt att de får ett jämnt grepp på underlaget vid inbromsning. För att få förbättrad acceleration har däcket också utrustats med flersidiga dubbar som ger ett horisontellt grepp och som även bidrar till att göra inbromsningen mer effektiv. Däcket är tillverkat av miljövänliga material och är designat för att minska rullmotståndet och på så vis även bensinförbrukningen. Dubben har försetts med en indikator som bleknar och försvinner när däcken är inkörda.

Skaffa Nokian Nordman 5 redan idag!

Köp Nokian Nordman 5 dubbdäck för nordiska vinterlag som hjälper dig att köra mer säkert och stabilt. Däcket klarar både snö och is samt håller effektivt undan slask och vatten från däckytan för att minimera risken för vattenplaning.

Ett förbättrat grepp vid såväl inbromsning som acceleration hjälper dig vid isiga på- och avfarter samt om oturen är framme och du måste göra en snabb inbromsning. När du köper det här däcket hos oss bjuder vi på frakten om du kombinerar däckköpet med ett par ABS Wheels.

Närmare bild som går att förstora

Lär dig allt om Nokian Tyres