Fullrun däck görs av ledande aktör från Kina

Fullrun däck görs av det kinesiska företaget Qingdao Fullrun Tyre Corp. Ltd. De har funnits på marknaden sedan 2003 och är numer en av de största däckexporterna från Kina.

De producerar även däck under andra märken som Autogrip, Fullway och Antyre. Samtliga märken massproduceras, vilket innebär att priserna kan hållas nere. Detta utan att tumma på säkerheten eller körkomforten – vilket är utmärkt för dig som konsument. 

fullrun däck

Fina däck med häftiga mönster

Forskning och utveckling

Även om däcken säljs i mängder över hela världen har Fullrun inte slutat att utveckla och förbättra sina däck. De investerar hela tiden i forskning och utveckling för att förbättra sina produkter. De håller till exempel fler än 30 nationella patent inom däck-innovationer.

Fullrun har ett brett utbud av olika typer av däck. Du finner dem i olika dimensioner samt med olika däckmönster, allt för att passa din körstil och dina behov. Trots att däcken är billiga kan du försäkra dig om att de presterar bra på vått underlag, har låg bullernivå (tysta däck) samt lågt rullmotstånd. Se specifikationerna för de enskilda däcken från Fullrun för att hitta de som passar dig bäst.

Bra att veta om Fullrun 

  • Fullrun är ledande när det kommer till högpresterande däck från Kina. 
  • Däcken innehar all nödvändig märkning för att du ska kunna känna dig trygg på vägarna.
  • Du hittar däck till personbil, lastbil, SUV och 4×4 i utbudet från Fullrun.
  • Fullrun tillverkar flera typer av däck så att du kan hitta både friktionsdäck och sommardäck.

För vem passar Fullrun Tyre?

Deras däck passar till den prismedvetna bilägaren som inte vill kompromissa med kvaliteten på däcken. Att vara säker på vägen är alltid viktigast, men en hög körkomfort är inget vi tackar nej till! Med Fullrun gummin under bilen har du råd att byta ut däcken ofta. Då riskerar du inte att däckmönstret ska bli för utslitet och att säkerheten minskar. OBS att du bör köra med premium, iaf om du frågar ABS Wheels experter.

Bra video som är värd att se