KUMHO ECSTA LE SPORT KU39

Söker du nya sportdäck av hög kvalité till din bil? Kumho ecsta le sport ku39 är ett sommardäck som är bra på torra vägar. Det är utformat för kraftfulla och prestigefyllda bilar så som BMW, Audi och Lexus.

Med en innovativ mönstring som effektivt leder bort vatten från däckytan fungerar däcket mycket bra på våta vägar. Denna funktion gör också att däcket hjälper dig vid inbromsning för att du ska få stopp så fort som möjligt. Som om det inte vore nog så är det dessutom slitstarkt och tyst. När du beställer dina nya däck hos oss så bjuder vi på frakten.

Fördelar med det här däcket

  • Ger bra hantering av bilen på såväl vått som torrt underlag
  • Maximal stabilitet i hög hastighet
  • Förbättrade egenskaper för inbromsning på vått underlag
  • Ger en hög bekvämlighet vid körning
  • Däcket är tyst

Kumho ecsta le sport ku39 har utvecklats med hjälp av ny och innovativ teknologi. Resultatet är ett däck som ger dig en mycket bra hantering av bilen vid körning. Däcket är också utformat för att ge dig maximal stabilitet vid höga hastigheter och har förbättrade egenskaper vid körning på vått underlag som gör inbromsningen mer säker.

KUMHO ECSTA LE SPORT KU39

Ett tyst däck med schyssta egenskaper

Kumho ecsta le sport ku39 är ett tyst däck och behåller den låga ljudnivån även när du kör fort. Tack vare sin genomtänkta sajpning håller däcket vatten borta från däckytan vilket minskar risken för att du ska drabbas av vattenplaning. Med hjälp av speciella gropar i däcket hålls temperaturen nere vilket ger bättre hållbarhet och funktion även under högre hastighet.

Kumho Ecsta Le Sport KU39

De patenterade RWI (rotate ware indicator) gör det lätt för dig att hålla koll på däckets mönsterdjup. Kumho ecsta le sport ku39 har vattenavledande mönster längs greppytan och bredare mönster längs sidorna för maximalt effektiv hantering under körning. Däckets kontaktyta har förbättrats genom innovationen Optimum R. Detta ger en förbättrad kontakt med vägen samt en mer effektiv viktfördelning, något som gör att däcket slits jämnt och bidrar till den säkra hanteringen under hög hastighet. Trots alla funktioner är däcket tystgående även i hög fart.

Närmare bild som visar de asymmetriska mönstrena

Kumho ecsta le sport ku39 mönster

Här ser du närmare bild på Kumho ecsta le sport ku39, scyssta mönster med vattenavvisande kanaler och asymmetriska mönster.

Kumho ecsta le sport ku39

För din chans att förbättra hanteringen av din bil och få mer stabila köregenskaper i högre hastighet kan du investera i Kumho ecsta le sport ku39 till din bil. Det blir en investering i säkerhet då du får ett däck som presterar mycket bra på såväl torra vägar som på de våta. Däcket minskar din risk för vattenplaning och ger förbättrad bromsförmåga när vägen är blöt.

Beställer du dina däck hos oss redan idag bjuder vi på frakten och ger dig en snabb leverans.

Ett litet tips till dig... skippa för tillfället Kumho och titta på andra märken