Gislaved Nordfrost 100 har 96+ dubbar

Söker du ett vinterdäck som ger stabila köregenskaper och som samtidigt är tyst? Då är Gislaved nordfrost 100 ett bildäck för dig.

Motormännen är en organisation som utsåg däcket till en av vinnarna och det är lätt att förstå varför. Däcket har ett lågt rullmotstånd och en lång livslängd vilket blir ekonomiskt fördelaktigt för köparen. Som en däcktest-vinnare har däcket naturligtvis också ett säkert snögrepp och ett förbättrat grepp på is vid inbromsning. Det här är ett prisvärt däck som hjälper dig att ta dig fram på våra nordiska vintervägar i såväl snö och is som i slask och väta. Beställer du däcket hos bjuder vi på frakten.

gislaved nordfrost 100

Fördelar med Gislaved Nordfrost

  • Förbättrad bromsförmåga på is och snö.
  • Ett säkert snögrepp.
  • Säkra och stabila köregenskaper på barmark.
  • Komfortabel och tyst gång.
  • Lågt rullmotstånd och en lång livslängd.

100% framkomlighet!!!

Alla vill vi vara säkra på att vi tar oss fram oavsett väglag och med Gislaved nordfrost 100 kommer du att förbättra chanserna för framkomlighet. Här får du ett utmärkt grepp på snö och dubbarna har utformats för att ge dig ett förbättrat grepp vid inbromsning.

Ekonomiskt däckval

Med Gislaved nordfrost 100 får du ett ekonomiskt fördelaktigt däck då det har en lång livslängd tack vare sin gummiblandning och det låga rullmotståndet som minskar bensinförbrukningen. Självklart är däcket dessutom sajpat för att effektivt avleda såväl snö som slask under de varmare dagarna och framåt vårkanten. När du kör på barmark erbjuder däcket såväl stabila som säkra köregenskaper. Ett plus i kanten är att däcket är tyst.

Senaste dubb tekniken

Gislaved nordfrost 100 är utrustat med Tri-Star dubb som har långa greppkanter och ett stjärnformat dubbstift. Detta ger ett förbättrat broms- och drivgrepp samt säkrare sidogrepp på is. Dubbens låga vikt och placering ger också ett minskat vägslitage. Däckets sajpning är anpassad för att ge ett bra grepp på snö i såväl tvärgående riktning som vid inbromsning.

Dubbplaceringen är datoroptimerad och följer de senaste dubbreglerna vilket ger en jämnt och tyst körning. Stommen och slitbanan är utformade för ett jämnt fördelat marktryck vilket ökar däckets livslängd och sänker dess rullmotstånd.

gislaved nordfrost 100

Investera i Gislaved nordfrost 100

En av de viktigaste faktorerna för säker körning är vilket däck din bil har. Med Gislaved nordfrost 100 får du allt du kan önska av ett vinterdäck utan att det kostar dig skjortan. Du får ett ordentligt grepp på såväl snö som is och dessutom en tyst och komfortabel körförmåga. Det låga rullmotståndet sparar dig bensinpengar och däckets ökade livslängd är en stor ekonomisk fördel. Väljer du att investera i din säkerhet redan idag kan du beställa dina nya däck hos oss för snabb leverans.

Besök hela vår Gilslaved sida