Moow fälgar passar ett nordiskt klimat

Moow är ett fälgmärke från Nordic Wheels. Fälgarna är tillverkade i tåligt aluminium, och är anpassade för att fungera även i kyligare väder. Moow utvecklas kontinuerligt med nya modeller för att passa marknaden, så här kan du hitta kvalitativa fälgar i moderna utföranden som passar den stil du vill att ditt fordon ska ha.

moow fälgar

Nya fälgar från Moow

Några nya fälgmodeller från Moow har nyss nått marknaden. En av dessa är Moow 672. Denna fälg finns i färgerna Silver och Matt Gun och kommer i olika storlekar. Fälgen är 5-ekrad med ett stabilt och klassiskt utförande. Moow 672 är tillverkad för att kunna tåla hög belastning och har en bra prestanda.

Om du därför kör en bil som åker långa sträckor eller med tung last kan denna fälg vara ett bra val. Fälgarna kommer dessutom att vara pricken över i:et som din bil behöver för att skapa en snygg helhet.

Populära modeller från Moow

Den mest populära fälgen från Moow är Moow 618. Inom en snar framtid går det även att hitta fälgen Moow 700 som är en nyare och utvecklad version av den omtyckta föregångaren. Fälgen är 10-ekrad (dubbelekrad) och följer det senaste modet samtidigt som designen är klassisk och tilltalande. Även denna fälg kommer i färgerna Silver och Matt Gun. Moow 700 gör sig väldigt bra till bilen som saknar det lilla extra och behöver nya fälgar som verkligen gör intryck.

Bra för nordiskt klimat

Moow är moderna fälgar som kontinuerligt uppdateras för att kunna möta efterfrågan. Fälgarna från Moow är dessutom designade för att fungera i nordiska klimat vilket passar perfekt om du bor och kör mycket i Sverige. De är även tillverkade i tåligt material i mycket bra kvalité. Om du är ute efter fälgar som ska ta dig fram säkert och snyggt på vintervägarna ska du definitivt kolla in dessa.

Varje dag säljs över 100 begagnade bilar

_________________

Vi hoppas att vi besvarade veckans kundfråga. Nu ställer vi en fråga till er, vilken av nedanstående färger hade ni valt?

moow wheels