Rotalla Setula S-Pace RU01

Kinesiska Rotalla är experter på att göra prisvärda kvalitetsdäck, det är Rotalla Setula S-Pace RU01 ett bevis på. Det här är ett sommardäck som ger extremt bra grepp på torra vägar. Räkna också med god körkomfort om du väljer modellen S-Pace RU01.

Rotalla Setula S-Pace RU01

Så här ser däcket ut.

Rotalla Setula S-Pace RU01 klarar mycket

Rotalla Setula S-Pace RU01 har hastighetsindex W vilket innebär att det behåller sin stabilitet även vid mycket hög belastning. Även du som kör en sportbil på Autobahn kan därför ha glädje av Rotallas däck Setula S-Pace RU01.

Däcket tillverkas i en av världens mest avancerade fabriker. En hög grad av automatisering i fabriken innebär att risken för “måndagsexemplar” i princip är obefintlig. Mönsterdesignen har tagits fram för att ge ett så jämnt slitage som möjligt. Du ska inte behöva byta ut något däck i förtid om du köper en uppsättning Rotalla. Att däcken slits jämnt bidrar också till förhöjd säkerhet i slutet av däckets livscykel.

Ett tryggt val av budget

Förutom bra grepp levererar Rotalla ett par egenskaper som vi brukar förknippa med dyrare däck. Rullmotståndet är lågt och det sänker bränslekostnaden. Däcket är också tystgående och det bidrar till en lugn och behaglig körupplevelse.OBS däcket är givetvis inte lika bra som premium-alternativen michelin och Continental. Dock fungerar Rotalla klockrent som ett budgetalternativ för dig som helt enkelt inte har råd.

Nya serien

Med Rotallas nya Setula S-Pace RU01 har företaget bevisat att du kan få riktigt bra prestanda med ett budgetdäck. Det är nästan samma kvalitet som när du köper en uppsättning däck som kostar flera tusen kronor mer. Däcket  är inte ett utpräglat lågbudget däck men ett prisvärt val för dig som ute efter ett säkert däck med bra prestanda. Detta till ett pris som är så förmånligt att du har råd att byta till nya däck i god tid, innan prestandan försämrats nämnvärt. Vi har alla tillgängliga dimensioner på abswheels.se

Vad tycker vi om däcket?

Vi premierar givetvis alltid premiummärken så Rotallas däck hamnar därför lite längre ner i listan, dock är just deras s-pace något att föredra för dig som söker schyssta budgetsulor… Robin på ABS Wheels har testat modellen och ger den tre av fem stjärnor. Har du frågor? kontakta order@abswheels.se

Vad säger kunderna?

  • Torra väglag 84% 84%
  • Våta väglag 79% 79%
  • Komfort 77% 77%