Kumho I’zen kw31 ❄️

Kumho I’zen kw31 är ett dubbfritt vinterdäck i mellanprissegmentet som vi verkligen kan rekommendera.

Det är utformat för att även klara nordiskt vinterväglag med bravur och har presterat väldigt bra i ett flertal tester. För sydkoreanska Kumho har serien I’zen kw31 varit en mycket lyckad satsning och detta är ett däck med högt anseende.

Vi kan erbjuda I’zen kw31 till ett väldigt fördelaktigt pris.

Kumho I'zen kw31

Schysst design med märkningen ”I´ZEN KW31” och snöflingan.

Klarar is, lössnö och kyla

Kumho I’zen kw31 är gjort av en gummiblandning som bland annat består av silica. Gummit är framtaget för att däcket ska behålla sina kvaliteter även vid extrem kyla. I det avseendet är detta ett av de bästa däcken på marknaden.

Det unika grepp-mönstret med noggrant utformade sajpningar bidrar till säker väghållning. Det gäller även när det är lössnö eller till och med blankis ute på vägen. Mönstret fungerar som en effektiv “skovel” som leder bort slask och snö. Du behöver därför inte låta bilen stå bara för att det är dåligt väder om du kör med däcket kw31.

Titta närmare på mönstret nedan.

kumho i zen kw31 mönster

Inzoomat så att ni kan se mönster

Med Kumho I’zen kw31 är du trygg hela vintern

Det här är ett dubbfritt vinterdäck som presterar extremt bra när vägarna är torra och kalla. Bromssträckorna är korta och snö greppet imponerar på de flesta som testat Kumho. Även under svårast möjliga förhållanden är Kumho Izen kw31 ett mycket pålitligt val.
Det gör att det skiljer sig från många andra dubbfria vinterdäck. Rekommendationen brukar annars vara att man helst ska undvika att köra dubbfritt när det är is på vägen.

Test och omdöme

Jämfört med dubbfria helårsdäck har Kumhos kw31 betydligt bättre vägegenskaper när det är snöigt och isigt. Samtidigt har de samma fördel som helårsdäck. Du kan köra med dem även där det är förbud mot dubbdäck. I’zen kw31 är också mer miljövänliga eftersom de inte drar upp lika mycket partiklar från vägen som dubbdäck

Vi ger däcket 4 av 5 stjärnor då det fortfarande rör sig om ett mellanklassdäck, dvs inte premium som Goodyear och Continental.