Summerstar däck👌 Allt du behöver veta

Summerstar däck är certifierade enligt europeisk märkning. Utöver dessa kriterier som har införts av EU har summerstar däck utvecklats med hänsyn till en mängd andra faktorer.

För ett sommardäck är det viktigt att bromsprestandan på torr väg är optimerad, att däckbullret inne och utanför kupén är minimerad och att de är bränsleeffektiva

Dessa hjul är skapade med föraren i åtanke för en ökad säkerhet och förbättrad komfort. Livslängden är även optimerad så att varenda bilentusiast inte behöver oroa sig för att köra för mycket med hjulen och istället bara njuta av färden.

Sommar + summerstar = Bra hjul

Sommardäck har två funktioner som de måste klara av. På torra och varma vägar måste de kunna hantera körning utan att sprängas och på våta vägar måste de kunna behålla ett bra grepp. Ett bra grepp förhindrar vattenplaning och förkortar bromssträckan. Summerstar däck är utformade för att passa på fordon från många olika biltillverkare.

Däcket är tillverkats i Europa av ett tyskt företag och besitter högkvalitativa egenskaper tack vare sin gummiblandning och däckmönster berättar Jonas Eskhult

Däcket med fokus på kvalitet

Eftersom summerstar däck är fokuserade på kvalité är de perfekta för proffsen som kräver lite mer utav sina däck. Den senaste generationen av summerstar däck uppnår samma kvalité som de största europeiska tillverkarna. Summerstar-däcken kan kännas igen tack vare sin design som består av en öppen inre skuldra, kompakt stängd yttre skuldra samt styva runtomgående slitbaneribbor i däckets mitt.

Jämn och fin prestanda

Detta däck är skapat för att säkerställa en jämn och optimal fördelning av däcktrycket. Det innebär att däcket har högre slitagemotstånd och snabbare inbromsning.

Summerstar däck är alltså sommardäcket som lovar och levererar kvalité till sin förare. Tack vare sin noggranna utformning är detta däck optimerat när det kommer till sommarkörning. Om du vill uppnå mer kvalité i dina sommardäck behöver du inte leta längre.  (OBS gäller alltså dig som söker efter billigare Asiatiska val)

Hitta rätt passform på 2 sekunder!

summerstar däck