Sugen på Retro-däck? Kolla in Waymaster 👴🏻

Waymaster är ett klassiskt märke som älskas av många som har en pärla till veteranbil. Däckens görs för att likna original däcken till bilar som idag är populära bland samlare världen över. Märket är brittiskt och ett givet val för alla ägare av brittiska sportbilar med några decennier på nacken. Däcken finns i flera utföranden och som sommar-, vinter- och allvädersdäck.

Har du svårt att hitta däck med dimensioner som inte massproduceras idag? Då är chansen stor att Waymaster har vad du letar efter.

waymaster

Bra saker att känna till om Waymaster däck

Visst har Waymaster däck ett klassiskt utseende som får bilentusiaster att uppleva historiens vingslag. Att köra med dem innebär dock inte att du måste kompromissa med kvaliteten på något sätt. Waymaster däck görs i moderna gummiblandningar som bygger på de senaste rönen. Vintage gummiblandningar passar inte alls på vägar vi har idag. Ge din veteranbil bättre grepp och styrrespons än den någonsin haft. Men med samma eleganta look som om den var ny från fabriken.

Waymaster däck görs i förhållandevis små serier idag. Mindre volymer brukar innebära höga priser. Vi tycker dock att företaget lyckats förvånansvärt bra med att leverera stort värde i förhållande till vad du betalar för deras hantverksmässigt producerade däck. Det beror på att delar av deras tillverkning sker på anläggningar i Asien där viktiga moment kan effektiviseras. Vissa däck produceras dock fortfarande i England!

För vem passar deras produkter?

Har du en vintage bil som du bryr dig mycket om är Waymaster ett märke du bör ha koll på. Det fina med bolaget är att de verkligen produceras för att det ska vara roligt och säkert att köra med dem under bilen. Det handlar alltså inte bara om däck med ett bra utseende för bilar som är mer eller mindre museala.