Axe Wheels lever upp till sina högt ställda visioner 👀

Axe Wheels grundades i London 1990 av ett team rävar i branschen. Ambitionen var storslagen!

Man ville göra några av världens bästa hjul, kort och gott. 30 år senare har man faktiskt nått sitt mål och är ett av de mest respekterade märkena i branschen.

Det får vi lov att säga. Axe Wheels sysslar med aluminiumfälgar tillverkade med tekniskt avancerade metoder. Till exempel Flow Forming teknologi. Det är ett dyrt tillverkningssätt men resultatet är enastående bra!

Axe Wheels gör fälgar i många olika storlekar och de passar således de flesta fordonstyper. Det är högst troligt att de har vad du är ute efter om du värderar klass.

axe fälgar

Favoriterna från AXE Wheels

Vad du bör känna till om Axe Wheels

  • Företaget var länge helt inriktat på personbilar. Sedan ett par år tillbaka har man även en serie för lastbilar som heter COMPRESSION FORGED. Serien har blivit en stor försäljningsframgång!
  • Fälgar från Axe Wheels kan vara upp till 30 % lättare än standardfälgar och faktiskt minst lika starka. I relation till det har fälgarna dessutom ett tilltalande pris!
  • Unna dig att kolla in bilder på Axe Wheels. Fälgarna är enastående i sin design och kan fås i många spännande färger och utföranden. Uttrycket är ofta både kraftfullt och elegant.

Fantastiska hjul som inte känns dyra

Som medveten kund vill du säkert ha bästa möjliga kvalitet till ett så lågt pris som möjligt. Om du kollar runt bland de märken vi har här på ABS Wheels kan du hitta otroligt billiga fälgar. I alla prissegment.

Med det menar vi att även fälgar som kostar ganska mycket kan vara billiga. Axe Wheels är ett exempel på detta. Deras fälgar har helt enkelt en finish och prestanda som vi associerar till ännu dyrare fälgar. Därför har de blivit ett favoritmärke bland många bilentusiaster.

ABS Wheels

 

Bildgalleri från 2019