Guson däck importerar breda bildäck!

Är du på jakt efter lite bredare bildäck men vet inte hur pass brett din bil kan ha? oroa dig inte vi tillhandahåller en kostnadsfri ”reg.nr sök” funktion. 

Guson däck är ett bra komplement till däckbranschen i Sverige.  Deras huvudfokus ligger i att importera  bredare däck, vill du skaffa breda däck till billiga priser så är det Guson däck i Sollentuna, Stockholm, Bromma och Tullinge du ska kontakta.

Vi känner Gusons ägare väl och kan därför rekommendera företaget till er kunder som söker efter just bredare däck, det bästa ni kan göra är att kontakta order@abswheels.se och fråga efter önskade mått.

Guson däck har som affärsidé att importera och sälja breda bildäck och fälgar vilket dom gjort 1970. Det är över 40 års erfarenhet utav breda däck! Precis som de skriver på sin sajt ”Vem minns inte Pos-A-Tractionfälgar och Jetzon USA-däck”

Vi på ABS Wheels minns i alla fall dom tiderna som om de vore igår...

Bredare kan ingen vara enligt Guson däck!

Det stämmer till stor del, oavsett om det gäller den personliga vikten eller bilen så mår man alltid bäst som ”bredare” skämt åt sido så har Svenskarnas sätt att köpa bildäck och fälgar förändrats till att nästan alltid vilja köpa produkter av Amerikanska leverantörer vilket lett till att allt fler Svenskar idag väljer bredare däck.

Det som gör Guson till pionjärer inom denna nisch är just deras enkla affärsidé som består av att handla billigt från fabrik för att sedan sälja dyrare till B2C och B2B. Smart va? Det är skälet till att Guson Däck håller ett mycket konkurrenskraftigt pris till dig som konsument. Prislistan på montering och balansering

guson däck

guson däck logotypSkiftet ligger mellan 445 – 545 kronor per bil. Dom nya priserna uppdaterades 2019.

Bra priser och schyssta villkor

Till skillnad från andra aktörer så håller dom sig till riktigt billiga priser vilket också gjort att företaget ökat sin omsättning på väldigt kort tid, vi älskar Guson däck och kommer alltid att tipsa om dom. Handlar du fälgar av oss kan vi skicka dessa direkt till någon utav deras monteringsverkstäder så monterar dom fälgarna direkt till din bil. Kom ihåg att du betalar avgiften till personalen på Guson däck. Vanlig Montering ligger för närvarande på 445 kr.

Bäste besökare! du vet väl att vi nu bjuder på 400kr?

Gäller endast ABS fälgar och vid köp av fyra stycken.