Vilka är Km däck? 🤔

Km däck är ditt optimala alternativ när din bil är i behov av nya premium däck. Du fyller enkelt i bilens uppgifter deras webbshop och med några knapptryck får du hem din beställning.

De tillämpar även dessutom alltid fri frakt. Har du ett par ABS fälgar och vill få dessa monterade på Galoppgatan 85? inga problem kompis!

Km däck är störst på däck i Sveriges norra region och har sedan starten arbetat med välkända varumärken och levererar alltid kvalitetsprodukter till mycket bra priser. De erbjuder ett brett utbud av premiumdäck  till personbilar, lastbilar och tyngre fordon som bland annat bussar och traktorer.

När du som kund efterfrågar en specifik modell så fixar dom det. De sätter alltid våra kunder i fokus och försöker så långt det går att förse er med det bästa.

På km däck är service och kvalité viktigt, därför är de väldigt måna om att all deras personal besitter rätt kompetens. Det som gör att de inte är som alla andra i branschen är just deras personliga service, kunden blir alltid sedd.

Deras vision har alltid varit att inget är omöjligt och att de så långt det går ska kunna erbjuda helhetslösningar. Under däcksäsong tillämpar dom även längre öppettider, och man kan enkelt boka sitt besök och behov genom att ringa. Vid akuta ärenden finns deras Rullande Gummiverkstad tillgänglig under dygnets alla timmar! Du undrar säkert: Kan de montera ABS Wheels utbud? Svaret är självklart JA!

km däck

Vilka produkter erbjuder Km däck?

Km däck arbetar endast med några av världens få, sedan slutet på 1800 – talet, ledande tillverkare av däck och fälgar. De levererar däck till: Personbilar, Mc och lastbilar. Beroende på däck och fordon levererar de även fälgar från en stor skara leverantörer. (Är du inne hos dom kan du alltid fråga specifikt efter ABS Wheels utbud.

Deras vision är att du som kund alltid ska köra med däck som är anpassade efter dina behov och för det klimat du kör i. Genom att låta Km däck förse dig med de bästa produkterna har de även nöjet att leverera produkter med nöjdhet-garanti, skydd om olyckan är framme och däcken skadas eller till och med vägassistans.

Det är i längden alltid en smart affär att välja rätt bildäck till din bil då detta resulterar i hållbarhet och bränslebesparingar. Be din säljare om mer information inför ditt nästa däckköp så kan du känna dig trygg i alla lägen när du är ute på vägarna.

Så här ser deras anläggning ut

Här ser man en tydlig bild över byggnaden
Vy från huvudingång ca 50 meter bort

Du vet väl att ABS Wheels just nu har marknadens billigaste priser?

3 snabbfaktan

Tillhör däckia

15 minuter från oss

Erbjuder ABS fälgar

Genom tidernas snyggaste modell! vad tycker du?

blank

Innan du drar iväg vill vi på ABS Wheels passa på att ge dig en värdecheck på 400kr. För att ta del av den mailar du  seo@abswheels.se

Så här länge gäller dealen

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)