Plasti Dip fälgar ger dina hjul ett nytt utseende

Är du intresserad av att byta utseende på din bil på ett iögonfallande sätt? Utan att det kommer att kosta dig särskilt mycket? Då är produkten Plasti Dip fälgar något du absolut ska ta en titt på!

Även du som anser att du har tummen mitt i handen kommer att lyckas med Plasti Dip fälgar. Orkar du inte spraya så köper du givetvis nya fälgar här.

Plasti Dip är ett kit med sprayfärg som kommer att göra så att din fälgar ser som nya ut när du är klar. Inte nog med det, du kan dessutom ge dem en färg som på ett perfekt sätt matchar bilens lack. Det får din bil att verkligen sticka ut från mängden, om det är det du vill uppnå. Plasti Dip fälgar är också bra om du bara vill återställa dina fälgar så att de ser helt nya ut.

plasti dip fälgar

Vad ska man tänka på när man använder Plasti Dip fälgar?

  • Förutom olika färger finns det “enhancers” du kan använda för att åstadkomma särskilda effekter. De har talande namn som “Glossifier”, “Glow”, “Metalizer” och Pearllize.
  • Om du vill ha en ljus kulör börjar du med att grunda med vit, svart eller “Gun Metal” Plasti Dip.
  • Plasti Dip är inte bara snyggt utan är en produkt som förser dina fälgar med ett skyddande lager. På så vis håller de längre.
  • Du kan välja mellan ett stort antal färger.

Sätt färg på dina fälgar med Plasti Dip

Många drar sig för att beställa produkter som innebär att de måste utföra ett arbete som de aldrig testat. Vi vill därför poängtera att Plasti Dip är väldigt enkelt att applicera. Som förstagångskund kommer du att bli förvånad över hur bra det blir och hur snabbt det gick. Beställ produkten så får du med alla instruktioner du behöver. Hela proceduren kan egentligen kokas ner till följande superenkla instruktion; rengör, spraya, torka. Sen är fälgarna som nya!

Så här gör du

Foliatec* (Plasti dip) Hållbarhet / kit

Tack vare sin mångsidighet är foliatecs populära Spray Film fortfarande en bästsäljare. Produkten har lång hållbarhet då den är Gjord i Tyskland. (Kraven där är höga) Sprayfilmer finns i mer än 20 färger, två storlekar, som enstaka burkar eller i uppsättningar och sedan 2014 också i en NEON-variant. Sortimentet har också egna tillbehör och utökas ständigt. Foliatecs lösning är bäst i test enligt ABS Wheels år 2019.