Riddermark bil (ABS Wheels granne i Arlanda)

2006 var det år som Alexander Riddermark sålde sin allra första bil. Det var en Saab 9-3 som han hade köpt för lånade pengar och försäljningen skedde utanför familjehemmet.

Alexander fortsatte sedan att sälja bilar och hyrde en större parkeringsplats. Under 2007 så startades bolaget Riddermarks Bil och de öppnade upp i en lokal på Galoppgatan i Upplands Väsby. Alexander anställde även en medarbetare. Sex år senare, under 2013 genomför man en flytt av hela bolaget, med bilar, lager och kontor, på 24 timmar.

Bolaget går från good till WOW

Man flyttade till en anläggning på Veddestavägen. 2015 öppnar man en butik i Täby och under 2016 öppnar man ytterligare tre externa butiker. Detta året lanserade man även ett egenutvecklat styrsystem som heter RiDe. Företaget når även sitt mål att omsätta 1 miljard kronor.

Bra och ärlig koncept

Riddermark Bil har haft och har än idag ett grundkoncept, som är att sälja prisvärda bilar och göra omöjliga affärer möjliga. De arbetar efter flera ledord, som hjälper dem att skapa bra kundrelationer, skapa en bra arbetsrelation och ha en bra sammanhållning. Dessa ledord är ärlighet, ansvar, respekt, engagemang och trygghet.

riddermark bil ab logotyp

Riddermark bil idag (nutid)

Idag har Riddermark Bil fem anläggningar och dessa är Järfälla, Täby, Arlanda, Tyresö transportbilscenter, Länna och Premium.

Hos Riddermark Bil kan man köpa nya och begagnade bilar så väl som att sälja sin egen bil. Hos dem kan man även teckna bilförsäkring då de samarbetar med Länsförsäkringar. De har inte privatleasing, men samarbetar med ett annat företag för att kunna erbjuda företagsleasing av bilar till olika företag.

Attraktiv arbetsplats samt bra garantier

Riddermark bil är även en av landets mest attraktiva arbetsplatser, då de har en tillväxt med 50% per år. De är även ständigt på jakt efter nya, drivna medarbetare och rekryterar flera gånger om året.

När man köper en bil hos detta företag, så omfattas man av en garanti. Den kallas för Riddermark-garanti och gäller för alla bilar som sålts av företaget till konsumenter. Denna garanti gäller i sex månader från att man köper bilen, men max upp till 10 000 km, samt för bilar som är max tre år vid köptillfället och har som högst gått 50 000 km.

Det finns även en garanti som gäller i tre månader och det är då max till 5000 km, att den är äldre än 3 år, men max sex år gammal och att den gått högst 100 000 km.  Övriga bilar omfattas av en månads trafiksäkerhetsgaranti. Garantin omfattar fel på bilen, men det är undantag för eftermonterad utrustning.

Pröva vår kostnadsfria däckomvandlare

riddermark bil
riddermark bil arlanda