Toyo r888 💓 Motorsporten

Toyo r888 är däck från företaget Toyo som grundades i Japan på femtiotalet med visionen att tillverka högpresterande bildäck för motorsporten.

Hos oss hittar du inte bara däck för vardagen utan även avancerade däck anpassade till motorsporten. Toyo r888 däck tillåter dig och din bil att nå eran fulla potential. Däcken är den senare generationens design vilket betyder att de är optimerade för att maximera prestandan på torra underlag. Däcken är även designade för att behålla säkerhet och grepp vid blöta underlag.

Mer om Toyo R888

Toyo r888 är en typ av r-däck, förkortning för racing däck, vilket betyder att de skiljer sig från vanliga vardagsdäck markant. De väsentliga skillnaderna är att stommen är betydligt styvare för att framgångsrikt kunna klara av de kraftiga sidkrafterna och slitytan består av ett gummi som är avsett för tävlingar. Denna gummiblandning kräver uppvärmning som sker under tävlingens gång och desto varmare gummit blir desto bättre grepp kan det erbjuda.

Däcket med det maximala greppettoyo r888

Toyo r888 är ett däck som är godkänt för både bana och väg. Detta är inte normen då tävlingsdäck ofta har sämre grepp än vanliga däck när de inte är uppvärmda. Toyo r888 fungerar alltså på vanliga vägar men det är rekommenderat att använda detta däck på tävlingsbanan. Det är också rekommenderat att inte använda r-däck om du saknar tävlings eller bankörningskompetens. Däcket är ECE-godkänt för banracing och är till för de som vill uppnå maximalt grepp.

  • Toyo r888 är alltså skapat med de professionella förarna i åtanke.
  • Fröjdfull upplevelse för alla vana förare.
  • Inget mindre än den bästa kvalitén med maximalt grepp

Beställer du däcken från oss kan vi lova bra support och snabb leveranstid. Vi erbjuder också låga priser på alla våra däck. Tveka inte med att beställa dina nya tävlingsdäck från oss! Tack för att du tog dig tiden att läsa!

Sök bildäck här