vanessas-däck

VANESSAS DÄCK – EN RIKTIGT BRA AFFÄR

Vanessas däck AB är ett fullserviceföretag med bas i Jordbro, deras huvudfokus ligger i att sälja allt som har med däck och fälgar.

Målsättningen för Vanessas däck är att alltid ha 100% nöjda kunder på nätet och i sin butik som finns i södra Stockholm. Öppettiderna på Vanessas däck är Måndag till fredag 09:00 – 17:00 och de har stängt på helger.
ABS Wheels har likt Vanessas däck ett stort intresse för bilar, bildäck och hjul.

Handlar man bildäck utav oss så kan vi garantera dig att du alltid kommer att bli nöjd precis som du lär bli om du handlar av vår branschkollega Vanessas däck AB. Många utav de däckmärkena Vanessas däck säljer är Goodyear Continental, Kumho, Hankook och Antares. På sin blocket butik har företaget en hel del däck annonser som de väljer att sälja till riktigt billiga priser.

 Tittar man på deras omdömen så blir man riktigt glad!

Omdömena som lämnas på trustpilot består av 9/10 stjärnor vilket är riktigt bra, Vanessas däck har över 100 omdömen där 90% ger fem stjärnor av fem. På andra likasinnade sidor så har företaget samma goda omdömen!

Vanessas däck tjänar miljoner!

Bolaget är så pass duktiga att de växt från 0 till närmare 7MSEK på 4 år! trots den ökade konkurrensen i Jordbro så slår Vanessas däck dom flesta på käften. Dom snabba leveranstiderna tycks vara den största bidragsfaktorn till framgången. På prisjakt har företaget över 3700 produkter där de är billigast på 355st i landet.

Betalning och leverans

Butiken använder sig utav https som är en säker krypteringsåtgång för att handla online, tittar man närmare på produktsortimentet så har de i princip alla däckmärken man kan tänka sig. Är du på jakt efter fälgar så har de även Ruff, Tuff och oxxo (med mera)

Öppet köp och garanti

De tillämpar köplagen om 14 dagars ångerrätt och har bra delbetalningslösningar med Handelsbanken finans. Vill du betala med kort så samarbetar de med DIBS.

Hur handlar man på deras butik?

1. Du börjar med att besöka webbplatsen och fyller därefter in önskade storlekar. (Se bild nedan)

vanessas däck

2. I steg två kommer du att slussas vidare till produktsidan, där väljer du de produkter du vill ha genom att klicka på dom.

3. I slutskedet hamnar du i kassan och betalar, enkelt?

Vill du ha marknadens snyggaste fälgar?

Ange rabattkoden: 1q2018

Få 400kr rabatt på dina ABS fälgar. OBS: gäller vid köp av fyra stycken ABS Wheels fälgar.