Bilsport Performance & Custom Motor Show – Elmia 2022

Påskhelgen 15-18 april slår dörrarna upp för Sveriges i särklass största sammankomst för bil-entusiaster. Det är Bilsport Performance & Custom Motor Show i Elmia som efter att ha varit inställt två år i rad p.g.a rådande pandemi äntligen blir av. De flesta känner till Bilsport Performance & Custom Motor Show. Men för de som inte vet så är det en av Sveriges största mässor alla kategorier och lite av en folkfest för motorintresserade. Bilsport Performance & Custom Motor Show som i folkmun helt enkelt kallas för Elmia-mässan bjuder på allt ifrån bilutställningar, uppvisningar och försäljare inom biltillbehörs-branschen. Du hittar i princip allt som förknippas med bilar.

Bilsport Performance & Custom Motor Show Elmia utsällningshall

Lite av en tradition

Att besökare åker från hela Sverige till Elmia har blivit lite av en tradition som gått i arv genom generationer. Faktum är att mässan firar 50 års jubileum i år. Elmia är dessutom lite ökänt för de vilda fester som brukar gå av stapeln efter att mässan stängt för dagen. I många år var ABS Wheels en självklar och mycket uppskattad utställare på Elmia. På senare år har dock ABS Wheels valt att avstå från Elmia p.g.a tidsbrist i rådande däcksäsong. Många Elmiabesökare brukar höra av sig efter mässan och undrar varför ABS Wheels inte var där. Men för er som vill se Sveriges snyggaste fälgar så kan vi informera om att du bör skymta lite ABS Wheels på ett par av utställningsbilarna

Drifting på Elmia

Elmia – 2022 en förväntad succé

På senare tid har Elmia lockat mer och mer besökare. Som tidigare nämnts var Bilsport Performance & Custom Motor Show inställd under pandemi-åren 2020-2021. Därmed förväntas intresset bli extra stort inför 2022. Många tippar på att det blir ett riktigt kanon år för mässan som hoppas på ett rejält publikrekord.

Vinn biljetter till Bilsport Performance & Custom Motor Show Elmia 2022

Innan mässan kommer du ha chansen att vinna biljetter till Elmia. Allt du behöver göra är att gilla oss på facebook eller Instagram och tagga den vän du skulle vilja ta med dig. Så håll ögonen öppna på våra sociala medier.

Bilsport Performance & Custom Motor Show Elmia