Yokohama Geolandar – för dig med tuffare bil😎

Tillhör du den kategorin som har en milt sagt galnare familj, vars bilturer ofta är på skogsvägar och andra tokigare ställen? Titta på Yokohama Geolandar, det här ”terräng däcket” har en tuffare standard där man använt en speciell GEO-Shields teknologi vars sammansättning gör att skär och spånmotståndet blir hårdare.

Brett sortiment och utbud

Yokohama Geolandar sortimentet passar minibussar, SUV och crossovers, det funkar även för lätta och mindre lastbilar.

Tre favoriter

Geolandar X-CV

Byggd från grunden med flera teknologiska framsteg vars huvudsyfte är att ge en fullkomlig helårsprestanda. Riktigt bra på våta väglag.

Geolandar CV GO58

Fint däck med vackra estetiska drag. Passar bra på vanligare bilar. Påminner lite om GO56 modellen som dock är tystare.

Geolandar X-AT

Denna modell har konstruerats med en så kallad ”däck-garanti” där man som köpare får hela 45 000 mil i garanterad komfort. Dom grova mönstren gör även denna snygging till en attraktiv del av bilen.

Vanliga frågor

Är det här ett bra alternativ?

Det råder inga tvivel om att Yokohamas Geolandar är inom premium-nischen. Enligt flertalet sajter som exempelvis Mavis Tire så sägs det att 87% av alla som köpt någon av serien är nöjda. Vissa klagar dock på prislappen.

Vad är terrängdäck?

Ett terrängdäck har kortfattat skrivet byggts för att klara av tuffare väglag i form av lera, smuts och sand (typisk terrängkörning) används oftast hos terrängfordon.

När uppfanns Geolandar däcken?

Yokohama Geolandar startade 1996 med versionen A/T, 2001 startar man A/T +II och fem år senare konstruerar man nya A/T-S. 2016 och fram till 2020 har man lagt till GO15 osv (i ordningen) dvs att GO15 är första serien och GO58 är den nya för i år. Inför varje lansering så blir däcken bättre och säkrare.

Vad är fördelarna?

3-D sajpade sidor, mjukare gummi och högre resistens för att ge ökad prestation. Görs alltid med grövre djup samt med sicksackade mönster