Vem gör Ziarelli däck? 🤔

Mario Ziarelli är mannen bakom alla Ziarelli däck, ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av däckbranschen. De lägger stor vikt vid sin breda erfarenhet och kunskap, vilket också märks väl i deras produkter.

ziarelli däck

Företaget är italienskt och erbjuder regummerade däck för alla väder och underlag. Specialinriktningen på regummerade däck beskriver de på sin hemsida som det självklara valet.

Det här eftersom det är det mest lämpliga sättet att använda så lite av naturens tillgångar som möjligt. Dessutom används gamla däck på ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Ledorden för Ziarelli är pålitlighet och kvalitet!

Bra att veta om Ziarelli Tyres

  • Förutom en stor variation av bildäck för olika väderslag är Ziarelli också specialiserade på offroad 4×4 däck, transportdäck och jordbruksdäck.
  • Företaget lägger stor vikt vid att skapa kvalitativa och hållbara däck från ett hållbarhetsperspektiv. På så sätt får gamla däck nytt liv och återanvänds istället för att bli avfall. Vid återbruk av däck används hela 75 % mindre olja än vid nytillverkning.
  • Ziarelli däck är italienska däck tillverkade i Italien, ett av världens mest däck-kunniga länder.
  • På Mario Ziarellis hemsida kan du följa företagets blogg med inlägg som berör just regummerade däck.
  • Köregenskaperna för regummerade däck är desamma som vid nya däck. Lika säkra och lika stor körkomfort samt hållbarhet.

Ziarelli däcken sparar på energi, miljö och plånbok

Ziarelli däck är för dig som vill spara på både dina och jordens resurser. Genom att välja regummerade europeiska däck minskar du klimatavtrycket både genom transporter och oljeförbrukning.

Dessutom stöttar du ett familjeföretag som funnits i generationer. Eftersom företaget är experter inom sitt fält är du också säker på att din produkt är pålitlig och säker. Oavsett om du kör personbil, lastbil, terrängbil eller traktor. Regummerade däck har också en lägre prislapp, vilket gör att du sparar pengar samtidigt som du sparar på miljön.