Axis Wheels från USA?🤔

Axis fälgar görs i Kalifornien. Företaget startades 1997 och har sedan dess legat hand i hand med sportbilar, bildäck och sänkningssats. Vi har sett deras aluminiumfälgar monterade på bilmärken som hyundai, bmw och chevrolet.

axis wheels

Min favorit är Allies

Axis Wheels är kända för att tillverka eftermarknadsprodukter i hög kvalité, deras anläggning rymmer hela 20 000 kvadratmeter. Gigantisk med andra ord 🙂 Förutom en snygg anläggning, bra personal och schyssta priser så har dom även andra produkter som luftrenare, rotorer, kedjehjul och remskivor.

Bra att veta om Axis Wheels

  • De har flera fälgar i många storlekar och kombinationer. Deras populäraste modell har 14 ekrar och heter allies.
  • Storlekarna görs från 16 till 30 tum. Äger du en hummer så lär 30 tummarna sitta som en smäck, dock kan det vara svårt att hitta 30 tums däck i Sverige (till ett bra pris)
  • All tillverkning sker i USA och de utlovar en strukturell livstidsgaranti till sina kunder. Vill du beställa kontaktar du marknad@abswheels.se

Populära modeller i deras serie

Allies görs i Grafit och är en populär modell hela 14 ekrar. Deras modell FLO1 har fem ekrar och görs endast i silver samt Matte Clear. FLO2 har lite fler ekrar, liknar allies dock görs denna med större kant. Har du en tesla så rekommenderar vi serien MS (liknar original). För dig som gillar tuffare modeller så finns Model Five serien (riktigt schysst) se bild ovan. Andra modeller vi inte sett på den svenska marknaden är model six.

Vi tar tacksamt emot tips

Har du ett märke du vill att vi skriver mer om? vår faktabank växer ständigt och vi är alltid på jakt efter att uppmärksamma nyheter inom fälgvälden. På ABS Wheels kan du hitta alla världens märken med några få klick. Har du en svenskregistrerad bil så kan du använda vår populära regnr-sök kostnadsfritt. Välkommen in till abswheels.se