Armour däck klarar tuffa förhållanden💂

Armour däck görs i Kina. Det är företaget Xuzhou Xugong Tyres som ligger bakom detta märke.

Till skillnad från många andra däcktillverkare i Asien är det fråga om en tillverkare med en lång historia. Tillverkningen påbörjades redan på 1950-talet och den erfarenhet som deras tekniker besitter är stor.

I sin nisch är Armour däck ett av de största kinesiska märkena. Produktionen är verkligen gigantisk med europeiska mått mätt! Det ger som vanligt stordriftsfördelar som märks på priset. (Dom är bland de bästa på offroaddäck)

Förknippat med maskin & jordbruk

Armour däck är framförallt ett märke förknippat med maskiner och jordbruksfordon. Alltså fordon som körs i sammanhang när grepp och tillförlitlighet kan göra stor skillnad. De är även stora när det gäller däck för lastbilar och offroad körning. Allt som allt kan de erbjuda över 400 däckmodeller. Har du ett tyngre fordon kommer du förmodligen att hitta däcket du behöver.

offroad

Vad du bör känna till om Armour däck

  • Från att ha varit ett av de viktigaste märkena på den kinesiska marknaden har nu Armour däck många modeller som går på export. Du hittar deras produkter i till exempel Europa, USA, Australien och Sydafrika. Det är helt enkelt fråga om en stor exportsuccé!
  • Det här märket är mycket mer än ett brand. De har en egen produktionsanläggning i gigantiskt format. Där finns bland annat en avdelning där tekniker enbart ägnar sig åt att forska på gummi.

Ett rationellt val om du bryr dig

Om du är företagare och är mån om din fordonspark ska du ta en titt på vad Armour däck har att erbjuda! Här handlar det om ändamålsenliga däck som bygger på gedigen testning och den senaste tekniken. Priserna ser riktigt bra ut i förhållande den kvalitet däcken håller. Det är något som ofta påpekats i flera oberoende tester.