CERBERUS FÄLGAR FINNS FÖR DEN SOM ÄLSKAR KROM!

Är du sugen på att göra om din bil, enkelt, men hjälp av ett par snygga fälgar? Då kan du satsa på Cerberus fälgar. Många av dessa modeller kommer i kromad variant.

Kromfälgar är något som varit populärt i många år, men i Sverige har det inte varit riktigt lika seriöst som utomlands. Det kan ha att göra med att man blivit avskräckt av bilder på rostiga kromfälgar på alla USA-bilar och Amerikanare. Dock finns det kromfälgar hos svenska grossister men många tänker att de inte tål salt och kyla.

cerberus fälgar

Kromskimrande ytbeläggning

Väljer du en fälg från Cerberus som till exempel Cerberus 351, så får du en fälg med en kromskimrande ytbeläggning, som tål mer än en fälg med enbart krom. Dock är även Cerberus 351 känslig för saltade vägar. Men ser du bara till att sköta om dem, och rengöra dem noga, så kommer de att hålla många år och skina lika fint som när du sätter på dem.

Det finns även andra snygga modeller av Cerberus fälgar. Du vet väl att snygga fälgar gör hela bilen! Så se till att satsa på ett par snygga fälgar från Cerberus när du vill förhöja din bils utseende.

Hur hittar jag Cerberus fälgar i Sverige till billiga priser?

Hos konkurrenterna kan du hitta Cerberus modeller till skyhöga priser och med långa väntetider. På ABS Wheels kan du hitta alla Cerberus fälgar till riktigt låga priser. Hur lyckas vi alltid pressa priserna så pass mycket att det blir löjligt billigt?

Vi vet… många har ställt den frågan och vi vill därför besvara den genom att säga så här: Vi säljer och tillverkar våra egna ABS fälgar som går under namnet ABS Luxury Wheels.  Är du kund och vill köpa fyra stycken cerberus hjul så kan vi med säkerhet kontakta huvudleverantören och fixa ett ”direkt” pris till dig.

Jag ska ge dig 5 anledningar till varför just du ska handla cerberus hjul hos ABS Wheels

  1. Vi säljer fälgen för låga vinstmarginaler.
  2. Du har 1 års garanti på alla cerberus fälgar (köpta hos ABS Wheels)
  3. Vi har alltid som mål att ge dig det bästa priser på kompletta hjul.
  4. 25000+ nöjda kunder
  5. Vi har sålt fälgar i över 18 år, ända sedan år 1998.