Compomotive fälgar – Rally & Racing 🏁👌

Compomotive är ett brittiskt varumärke som tillverkar fälgar för motorsportens fordon. Fälgarna är gjorda för rally och racing och är dessutom mycket vackra att se på.
 
Märket har sponsrat flera team och stall världen över inom motorsport och gjort bilarna synbara ute på banorna.
 
Fälgarna är alla tillverkade med tåliga och skyddande fälgskyddskanter, extra slitstarkt aluminium och är också värmebehandlade för att tåla extrem hetta. Compomotive fälgar är grundligt testade och gjorda med ett innovativt tänk utifrån forskning.
compomotive fälgar

 

Vackra färger och robusta material

Compomotive utbudet går att få i guld- och silverfärg eller svarta och vita. De är alla tillgängliga i ett brett sortiment av både storlekar och dimensioner, allt för att passa just din racingbil. Märket erbjuder flera serier av fälgar, såsom Heritage, Performance och Rally Raid 4×4.

  • Performance – Denna serie är framtagen för att passa alltifrån den lilla bilen som en MINI Clubman till större rallybilar som du ser på tävlingar. Allt för att ge bilen en så bra prestanda som möjligt samtidigt som du får den där design-touchen som alla förare och bilentusiaster vill åt.
  • Heritage – Fälgarna som ingår i Heritage är modeller som har inspirerats av de klassiska fälgarna för att sedan moderniserats med den senaste tekniken och en touch av nytänk. Dessa fälgar passar extra bra på äldre rallybilar som du vill piffa upp.
  • Rally Raid 4×4 – rally Raids 4×4 fälgar är tänkta att göra dig till en vinnare både under tävlingar och i vanliga 4×4 bilar som du vill skänka det där lilla extra. Fälgarna är utformade med extra skyddande fälgkanter och är värmebehandlade för att tåla det mesta på vägarna.

Compomotiv tummar aldrig på kvaliteten i sina produkter och eftersom de är lika snygga som de är bra så väljer många bilägare – involverade i motorsporten eller inte – att satsa på deras fälgar.

 
En kille som köpt nya hjul (ej vår kund)