Doftgran – Vad är det?

Att bilen luktar gott hela tiden är viktigt för alla som vistas i den. Genom årens lopp kommer din bil utsättas för mycket som kan både ge fläckar och dålig lukt.

En utmärkt idé är då att skaffa en doftgran i någon mån och hänga upp i bilen för att din favoritdoft ska dränka de andra dofterna som kanske inte är lika välkomna.

Doftgranar hängs vanligen upp vid backspegeln men har du en annan plats som du tycker passar bättre går det naturligtvis lika bra. Granen är platt och av enkel form som just ser ut som en gran. Materialet är ett slags papper indränkt i parfym som ger en behaglig lukt.

DOFTGRAN

Sprid doften varsomhelst

En doftgran är inte bara avsedd för bilen, även om det är där den främst brukar hängas upp. Doftgranar gör lika stor nytta i hemmet eller på kontoret, i barnens rum eller i städskrubben. Vart du än vill fräscha upp luft och rum så är en doftgran en enkel, smidig och billig lösning. Den kommer även i många olika färger och kan på så vis även fungera som en mindre prydnad.

Typer av doftgranar

Den mest berömda doftgranen är förmodligen Wunderbaum men sedan detta märke kommit till, så kan marknaden erbjuda en mängd andra exemplar samt en rad kopior av Wunderbaum. Doftgranar kommer även i många olika färger och dofter samt en mer eller mindre rolig design för den som kanske uppskattar en amerikansk flagga, ett trendigt rutmönster eller något annat slags motiv. Genom årens lopp har granarna blivit alltmer innovativa och designade för att både skänka en härligt spridande doft och på samma gång vara en fröjd för ögat.

Säg det med en doftgran

Om du vill slå på stort kan du även beställa en doftgran med din egen logga på, som ett finurligt knep att locka kunder eller ha som giveaway till affärsbekanta och arbetskamrater. Det blir en perfekt present samtidigt som det blir en del av din marknadsföring.

BESTÄLL HÄR