”Raggardusch” Ett ungt slangord från 1988

Vi har hört talas om Wunderbaum, poppy doft, doftgranar och luftfräschare överlag, som lämpliga produkter att ha i bilar. Men då kan vi även berätta att du kan köpa Raggardusch!

I vanligt tal innebär raggardusch att låta mänskliga lukter inge inviter till flirt. På ”bilspråk” är det en doft på flaska som sprayas i bilen. Produkten avlägsnar dålig lukt i bilen och ersätter den med fräscha dofter av naturlig prägel.

Raggardusch i olika former

Raggardusch innehåller en perfekt formula för att rena din luft. Den går lika bra att använda i bilen som i hemmet. Samtidigt är företaget noggranna med att märka ut varje flaskas typiska egenskap. Detta är alltså ett måste för alla bilentusiaster som gärna vill sätta en personlig doftprägel på sina fordon.

En positiv aspekt med denna formula är att den kommer i många olika varianter. De kan exempelvis påminna chauffören eller medresenären om olika nationaliteter eller människotyper. Vill du inte spraya rekommenderar vi dig att istället tvätta bilen!

pök

Klassiskt uttalande…

Olika kända doftsprayer

Varför inte skaffa ”Raggardusch Jänkare”, ”Raggardusch Norrland” eller den charmiga ”Raggardusch Pökvänlig” för den som vill använda sin bil till annat än att bara köra omkring..? Förutom dessa varianter kan du skaffa Apple Blossom, Vattenmelon, Jordgubb, Sverige eller New Car. Alla raggarduscher kommer i en sprayflaska på 500 ml och ett enda sprut räcker för att förvandla din bil till ett himmelrike. Sägs det? Har du testat?

Det svenska märket

Raggardusch är ett svenskt märke av luftfräschare som snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella doftgranar eller poppy dofter. Än så länge finns nio dofter tillgängliga. Varje flaska kostar 139 kr och kan köpas både från företagets hemsida och på andra nätbutiker.

Mer än bara en formula

Formulan är mer än bara goda dofter. De för tankarna till naturen och gör att man lätt drömmer sig bort. Produkten motverkar även uppkomsten av dålig lukt samtidigt som den tar bort inbiten unken doft. Förutom dofter säljer företaget även tillbehör som klistermärken, pälstärningar m.m. Visste du att lukten från brända bildäck försvinner när du sprayar formulan? Det har vi testat.

raggardusch

Bäst i test 2019 – Sveriges bästa Raggardusch

Nya hjul till bilen? Sök med regnr här