Savini Wheels – när det bästa inte är nog!

Savini fälgar tillverkas med marknadens bästa maskiner.

Samtliga Savini görs med avancerade tillverkningsmetoder och tekniker dock är det inte alla modeller som är smidda. Black di Forza serien är exempelvis en gjuten serie.

savini fälgar

Bra att veta:

  • Alla fälgar värmebehandlas och bearbetas till 100%
  • Alla fälgar uppfyller branschens strängaste kvalitetsstandarder.
  • Alla fälgar från den smidda serien har en Lip Teknologi (2 extra läppar)

Många storlekar

Deras hjul är kända för att vara av förstaklass med en solid garanti på hela 12 månader mot avskalning, slingning, blåsor och defekter i hantverket. Savini Wheels har ett brett sortiment från 18 tum till 28 tum, oavsett vilken bil du kör så har dom något för dig.

3000 eller 13 000 kr per modell?

Du läste inte fel… även om det är lätt att tro det så har du inte läst fel. Dom har smidda hjul i kategorin lyx som kan kosta upp till 13 lax styck – helt galet men har du råd så tycker jag att du verkligen ska ta en titt på deras vackra utbud. Vår favorit är Portento SD

Egen fordonsbyggare 2.0

På deras sajt kan man välja bilmodell för att se sin bil (i svart färg) du kan byta till respektive färg. Likt vår fälgprovare dock är denna en modernare version som listar bilar. Vi har ju tänkt lite annorlunda på vår då man självmant måste ladda upp sin kärra. Vad tror ni om att göra som Savini? Lämna gärna tips här marknad@abswheels.se

Vilka är favoriterna från Savini Wheels?

Ta en titt på serien Savini Diamond som kommer med många ekrar i exklusiv design. Finns till dom flesta bilarna. För dig som vill spara en slant så kan du kika på Savini Black Di Forza (sexig serie) PS, finns även lite enklare modeller.