Toyo 350 passar perfekt till sommaren

Toyo är den japanska däcktillverkaren som sedan starten 1945 har lanserat en rad kvalitativa däck, speciellt framtagna för den europeiska marknaden även om de säljs till över 100 länder världen över.
 

Sedan 2005 har de etablerat sig i Tyskland där de är närmare sin huvudmarknad Europa. Här befinner de sig närmare flera tyska och europeiska däck- och biltillverkare, något som ger dem mer inspiration för sina egna produkter.

Toyo 350 är ett av deras sommardäck med både lägre ljudnivå och ett kraftigt rullmotstånd som gör din körning stabil och säker.
toyo 350

Sommardäcket för den mindre bilen

Kör du en mindre bil eller en medelstor modell är Toyo 350 ett perfekt däck. Det är också ett mycket prisvärt däck som ger valuta för pengarna. Kvalitet och ekonomi är orden som tillverkaren Toyo har tänkt på när de tog fram 350-modellen, precis som med resten av kollektionen. Däckets föregångare heter Toyo 330 och är precis som sin kusin ett sommardäck.

Clean cut mönster

Toyos 350 modell har ett renare och ”stiligare” mönster som ger ett bra grepp på vägen och motverkar vattenplaning och ger stabilitet även på våta vägar. Kort sagt är det en smart blandning av design och funktion där vågor och kurvor i mönstret leder till bättre hantering av fordonet och gör så att du alltid behåller kontrollen.

 
De båda rännorna vid däckets ytterkanter ger enklare körning i vått väder. Mönstret på det stora hela medför dessutom att ett ojämnt slitage uppstår om du kör ofta med din bil. Det gör köpet av Toyo 350 till ett ännu mer ekonomiskt val eftersom däcket behåller sin livslängd betydligt längre. Du slipper ränna till verkstaden och byta däck, vilket sparar dig både tid och pengar.
 
Kortfattat:
Toyo 350 ger således mer komfort, mindre hål i plånboken och bidrar samtidigt till ökad körglädje, vilket är något som alla förare eftersträvar i vått och torrt.