True Spike bultar – den lilla detaljen som gör skillnad

True Spike bultar är en produkt det snackas mycket om i branschen just nu! De gör muttrar och bultar med unik design som verkligen kan din bil ett extra lyft.

Till en väldigt låg kostnad. Spikes är helt enkelt en sådan där detalj som verkligen kan vara iögonfallande. Om du gillar att besöka utställningar med din bil ska du inte missa denna möjlighet att sticka ut lite extra!

True Spike bultar är designade i USA och har vunnit flera utmärkelser för sin innovativa form. Det här är en typ av produkt som brukar utformas för att vara diskret och inte väcka uppmärksamhet.

Det är bland annat därför det blir så effektfullt med True Spike bultar. Notera att det fräcka utseendet inte går ut över funktionen. Bultarna är minst lika säkra som dem du kan köpa av andra tillverkare.

spike bultar

Så här ser det ut när det är monterat.

Spike bultar är ju snyggt men tänk på…

  • True Spike bultar bygger på ett smart patent som håller på att bli standard i branschen.
  • Bultarna finns i flera längder och många utföranden. Du kan bland annat välja mellan massor av färger.
  • Helt rätt för dig som vill uppnå den perfekta matchningen mellan till exempel lacken och bultarna. Var noga med att välja Spike bultar som passar dina fälgar.
  • Det här företaget har ett populärt konto på Instagram där de verkligen öser på med inspirerande bilder. Bli följare du också!

Ge dina hjul ett nytt utseende

Spikes har tidigare mest varit för dem som strävat efter ett tufft och aggressivt uttryck. True Spike bultar finns dock i så många olika varianter att alla kan hitta ett passande utförande. Oavsett smak. Bejaka muttrar och bultar med spikes! Det är kul och snyggt och en av de riktigt stora trenderna i bilbranschen just nu.

spike bultsats

Går att få i andra färger & designs. Högupplöst bild på vår andra modell finns här.