Däckpåsar (ny design för 2019)

Då alla i Sverige är tvungna att byta däck till vinter och sommar, är det en fördel att äga däckpåsar i vilka du kan förvara dina däck under resterande månader.

Däckpåsar är den ultimata förvaringen av däck då du slipper oroa dig för att smuts och damm hamnar på dina bildäck och bidrar till senare problem.

Vad är däckpåsar?

En däckpåse är en påse som rymmer bildäck och i vilken däcken även förvaras under en kortare eller längre period. Påsen har många fördelar som att de förhindrar friktion mellan däck och underlag eller mellan flera däck. Den gynnar även däcken genom att motverka smuts och fukt att komma in i påsen. Detta för att skydda mot skador och fläckar.

Skyddar speciellt mot

Påsen skyddar samtidigt mot sol, kyla o.s.v. Med däckpåsarna kan du också rulla dina däck utan att bekymra dig om att bli nedsmutsad om händerna eller att din bil måste rengöras efter en eventuell transport.

Beställ direkt här

Däckpåsens funktionerdäck i däckpåse

En däckpåse kan vara tillverkad av tyg med en dragsko upptill för att snöra om däcket ordentligt men den kan även komma i andra material som slängs efter önskad användning. Vissa däckpåsar följer också en mer avancerad design med det mycket funktionella handtaget som gör att du lättare bär däcket eller med en rund form som omsluter däcket men som inte täcker fälgarna.

När du köper däckpåsar får du oftast 4 st. – ett till varje däck och påsarna är lätta att rengöra med en svamp och lite vatten när det behövs. Dock kan du givetvis beställa storpack för att ha som reserv i framtiden. Behöver du fler än 4 mailar du johan@abswheels.se

–  Visste du att man kan spara upp till 920kr genom att handla kompletta hjul?

https://youtu.be/fpnC4U2l9n4

Däckpåsar – för dig som vill behandla dina däck väl

Många tänker inte på de konsekvenser som kan medfölja om man uteslutande lägger däcken rakt uppochned i garaget. Utan skydd blir det skavanker och andra problem. Med smidiga däckpåsar blir det mindre att göra för dig när du ska till att byta däcken igen. Att tänka långsiktigt är viktigt när du är bilägare så att bilen och dess tillbehör håller.

3 + 7 =