10 BRA TERRÄNGFORDON (LISTA)

Att köra lugnt och skönt är inget för terrängbilsägaren som njuter av att köra i lera, modd och jord. Här presenterar vi dom 10 bästa terrängbilarna i Sverige.

  1. Jeep Wrangler Rubicon Hard Rock Edition bär på en hel del offroad delar samlade på en enda bil. Den här versionen har en uppgraderad fjädring, stötfångare och berg skenor som skyddar sidorna. Bäst av allt så innehåller den här modellen en verktygslåda värd tusentals svenska kronor.
  2. Toyota Trail hamnar som nummer två då bolaget skapat en farthållare speciellt anpassad för offrad körning. En sån här kostar dryga 350.000 kr
  3. Nissan Xterra PRO-X4 blir utan tvekan nummer tre då jag själv äger en sånJ Fantastisk bil med bra utrustning och stöttålighet.
  4. Tro det eller ej men Toyota Land Cruiser anses vara nummer fyra för enklare terrängkörningar.
  5. Dodge ram ligger som nummer fem enligt popular mechanics vilket vi själva tvivlar på. Många utav våra kunder som äger en RAM köper oftast vanliga däck och inga terrängdäck. Vad tror du själv om den här bilen?
  6. En stark lätt lastbil som tar plats nummer sex är Chevy Colorado. Den är så pass uppgraderad att man enligt biltillverkaren inte känner grenar och stenar.
  7. Ford raptor – en dröm bil med 411 hästar och 35 tums däck. Behöver man förklara mer?
  8. Range Rover får ta plats nummer 8. Lyxig SUV som klarar terrängkörningar utan tvekan.
  9. Ford Super Duty får ta plats nummer 9 då den anses vara Fords bästa allround 4WD fordon.
  10. Sist men inte minst Mercedes Benz G500 – en riktig maffia bil som man oftast bara ser på amerikanska/ryska maffia filmer. Prismässigt så kostar den ungefär lika mycket som tre utav bilarna ovan.

Sätt ihop kompletta hjul

Slutsats: Det finns grymma bilar som ex GMC, Volvo TGB, Volvo Valp, Volvo Sugga, militär fordon och alla andra TL varianter. Tycker du att vi bör ta upp något som vi missat?