Går du i tankarna på att köpa en ny lyxbil men vet inte vilken du skall ha? Att välja bil kan vara knepigt eftersom det finns en del att välja på. Men varför inte låta kändisarna göra valet för dig?
Din favoritkändis kör förmodligen en extrautrustad supermaskin beställd direkt från tillverkaren . Andra hittar en passande och relativt billig maskin och spenderar mycket pengar på att styla den efter deras smak. Summan av kardemumman är att din favorit filmstjärna, musiker, komiker, fotbollsstjärna eller TV-värd spenderar en stor del av sina surt förvärvade pengar på snygga, pråliga bilar. Det är en del av hans eller hennes varumärke, en statussymbol, en källa till stolthet och naturligtvis ett sätt att följa oskrivna regler i grupptryckshandboken.

8 Bugatti Veyron

Simon Powell framför sin Bugatti

Med en topphastighet på nära 380km rankades Bugatti Veyron i Guinnes rekordbok 2010 som den snabbaste produktionsbilen på marknaden men har sedan dess förlorat sin toppposition. Bugatti Veyron är dock fortfarande 2021 en av de mer frekventa i kändisligan. Kändisar som Christian Ronaldo, Jay Z, Simon Cowell är några av de kändisar som syns rulla runt i en Bugatti Veyron. 

7 Ferrari LaFerrari

The Rock Dwayne Johnson poserar med sin LaFerrari

En kändislista skulle aldrig vara komplett utan en Ferrari. Trots Ferraris rika utbud av bildmodeller är det just LaFerrari som sticker ut och blivit en statussymbol bland kändisar. Förutom Justin Bieber som enligt uppgift äger nära 0,2% av alla ferraris i hela världen. Kan man se kändisar som Dwayne Johnson (the Rock), Kim Kardashian, Paris Hilton, David Beckham, 50Cent mm.

6 Lamborghini Aventador

blank

Lamborghini Aventador är allt annat än diskret och är möjligtvis därför den faller så många kändisar i smaken. Det är en bil som garanterat får folk att vända på huvudet med sin futuristiska form och skräckinjagande motorljud. Förutom Nicki Minaj så kan man även se Kanye West, Christian Ronaldo, Justin Bieber och Floyd Mayweather rulla runt i en Lamborghini Aventador.

5 Tesla Model S

Ben Affleck framför sin Tesla

Hur gör en kändis som vill verka politiskt korrekt samtidigt som den kör en lyxig och snabb bil? Jo man köper en Tesla model S såklart. Då kan man samtidigt som man påstår sig om att värna om miljön gasa på ordentligt. Därmed har Tesla letat sig en i de flesta kändisars garage som t.ex Simon Cowell, Paul Rudd, Lionel Ritchie, Chrissy Teagan, Ben Affleck, Steven Spielberg, Cameron Diaz och många fler. Har du redan en Tesla och vill utrusta den med snygga fälgar gå då till ABS Wheels hemsida.

4 Ford Mustang Shelby

Jay Leno framför en Mustang Shelby

Då trender brukar möblera om listan över kändisarnas bilar år från år så är det en bil som legat kvar under många decennier. Frågan är om man ens kan kalla sig bil-entusiast utan att ha en Ford Mustang Shelby i sitt garage. Denna testeikon som kanske är mest känd ifrån ”Gone in 60 minutes” körs av bl.a Jay Leno, Zac Efron, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Liam Hemsworth, Bruce Willis, Charlie Sheen bara för att nämna några.

3 Mercedes G-Wagon

Kevin Hart framför Mercedes G-Wagon

Mercedes har alltid varit lite av en kändis-bil och det är framför allt den rymliga Mercedes G-Wagon som sticker ut. Mercedes G-wagons karaktäristiska design beror på att den från början utformades som ett militär-fordon med möjlighet att kunna ha ett stående gevär inne i kupén. Även om Mercedes G-Wagon gjort sig särskilt känd bland rappare är den även mycket populär bland kändisar överlag. Idag kan du se kändisar som Kevin Hart, Kim Kardashian, Megan Fox, Adriana Lima, Ashley Ohlsson mm.

2 Porsche 911

Ellen DeGeneres öppnar bildörren på en Tesla Model S

Den klassiska Porsche modellen 911 är lite av en ikon och en självklar del i många kändisars garage. Porsche 911 är en bil som förenar pålitlig körning med en snutta tidlös elegans och därmed ett kanske mer moget val. Kändisar du kan se glida runt i en Porsche 911 är bl.a Bill Gates och Ellen DeGeneres, Jerry Seinfeld mm. Det är även värt att nämna att Porsche var Steve Jobs favoritbil.

1 Rolls Royce Ghost / Phantom

Kylie Jenner framför sin Rolls Royce Phantom

Sist men definitivt inte minst återser vi lyxbilarnas lyxbil, nämligen Rolls Royce Ghost / Phantom. Rolls Royce har alltid varit det främsta kvittot på att man kommit upp sig i livet och det är därför inter underligt att vi återser bilen hos så många kändisar. Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Lady Gaga, Justin Bieber, Gwen Stefani är bara några som rullar runt i en Rolls Royce.