Möller bil passar dig som är på jakt efter Tyska bilar

Möller Bil Sverige, ägs av norska MöllerGruppen. Möller Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbilar.

Dessutom har de fullserviceanläggningar. Idag finns Möller Bil på 12 olika orter kring Mälardalsområdet och de har 650 medarbetare. MöllerGruppen som står som ägare etablerades redan 1936 av Harald Aars och då hette det Møller Strømmen Auto.

Detta var grunden till det som sedan i 80 år växte till att bli en av Nordeuropas ledande bilkoncerner. Idag har detta företag över 4000 medarbetare. Kärnverksamheten som Möllergruppen har är import, försäljning och service av Volkswagen, Skoda och Audi. Grundvärderingar från starten har varit att vara öppna och ärliga, initiativrika, omtänksamma och tydliga. Genom åren som har gått, så har Möllergruppen totalt sålt (2015), 1 370 000 bilar i Norge, Sverige och Baltikum. MöllerGruppen har idag 750 000 kunder, och 67 återförsäljare i fem länder. Totala omsättningen 2016 låg på 26 miljarder svenska kronor.

Nutida Möller

Möller Bil finns idag på 13 platser i Sverige. Dessa är Enköping (2 ställen), Eskilstuna, Karlskoga, Katrineholm, Köping, Lindesberg, Sala, Strängnäs, Uppsala, Västerås (2 ställen) och Örebro. Möller Bil har nya och begagnade bilar, verkstäder, skadeverkstäder, däckhotell och andra tjänster till bilar.

Hos Möller Bil finns det många nya bilar. Du hittar Volkswagen, Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbilar och alla säljs av säljare som är experter på respektive märke. De kan hjälpa dig att hitta den bil som passar dig och dina behov.

När det gäller begagnade bilar så finns det över 700 i lager. Alla bilarna är varudeklarerade och det är upp till 6 månaders garanti på dem.

Möllers Bil erbjuder även verkstad och service

Alla deras verkstäder är auktoriserade. De ställer själva höga krav på sig och sin service. Hos dem har de tekniker som alla är specialutbildade på respektive bilmärken. Alla verkstäder har även tillgång till saker som specialverktyg samt uppdateringar från fabrikerna. Du får även en garanti som säger att du inte behöver betala med än vad ni har avtalat om samt att de alltid blir klara på utsatt tid.

Du hittar till och med tillbehör här!

Hos Möllers Bil hittar du även tillbehör till Volkswagen, Audi, Seat, Škoda och Volkswagen Transportbilar. De erbjuder även originaldelar, samt att de kan hjälpa dig med att hitta rätt när det kommer till hållare för cykel, hundburar eller bilbarnstolar.

Om du får ett stenskott eller på annat sätt skadar din ruta, så kan du få hjälp med att byta eller reparera den hos Möller Bil. Du garanteras alltid att få en originalruta till din bil och att den monteras på rätt sätt med hjälp av rätt sorts lim. Det är viktigt att du får en originalruta, då detta är en del av fordonets bärande konstruktion. Den innehåller även ofta viktig teknik och skyddande skikt. Du kan boka in lagning eller byte av din vindruta på alla anläggningar.

Däck och däckhotell samt expertis

Möller Bil har även bildäck, så väl som ett däckhotell. Hos dem kan du få hjälp av experter på däck, så att du får rätt sorts däck till din bil. Du kan köpa däck på alla anläggningar, samt originalfälgar. Du kan även välja att förvara de däck du inte använder på deras däckhotell. De förvarar samt att de även kontrollerar däcktryck och mönsterdjup. De rengör även däcken innan de förvaras.

Ansök om kundkort hos deras anläggning

Du kan ansöka om ett Möller Bil kundkort. Med detta kort kan du dela upp din betalning och det på allt du handlar i deras butiker så väl som på verkstaden. Kundkorten är kostnadsfria och det tillkommer inga avgifter. Du kommer även på förmånliga erbjudanden samt rabatt på bensin med detta kort. Kortet är även kopplat till Visa, så du kan även använda det i andra butiker om du vill.

Du har en stor rabatt hos oss!

  • Gäller vid köp av hjul och mot uppvissande av kvitto som styrker att du handlat bil hos någon av Möller bils anläggningar.