Poppy doft är bäst i test enligt ABS Wheels🌟

En utmärkt variant eller en smart ersättare till den traditionella doftgranen, är poppy dofter.

Det är små parfymliknande flaskor eller dosor som du kan ta med dig i bilen för att fräscha till luften när det börjar lukta unket. Poppy finns i en rad serie och är nästintill gratis.

POPPY DOFTER

Fördelarna är många

En poppy dofts fördelar slutar inte där! De små produkterna fungerar även som fina prydnader eller som ljusspridare på din instrumentbräda om de är utrustade med LED-belysning, vilket sätter en personlig och mysig prägel på din omgivning. Poppy LED har en vanlig anslutning till cigarettkontakt så att du snabbt och smidigt kan koppla in den och sprida ditt ljus.

Skapa kompletta hjul

Poppy doft och dess uppkomst

Originalet poppy doft kommer från Japan och sedan dess har det tillverkats en rad olika kopior och liknelser, såväl som andra figurer än den vanliga lilla flaskan. Namnet poppy kommer från vallmo som heter just ”poppy” på engelska och som inger en stark symbolik av rogivande, fred och välbehag.

Används ofta av lastbilschaffisar

Denna lilla luftfräschare används ofta av lastbilschaufförer, dels för att illaluktande odörer försvinner på nolltid men också för att skapa ett litet ombonat intryck i förarhytten.

Wunderbaum har större utbud

Lukterna som går att få tag på är inte lika många som t.ex. sortimentet hos doftgranen Wunderbaum. Det finns dock en hel rad att välja mellan och det utökas med jämna mellanrum. Kopiorna är dock mindre långlivade och har dofter som originalserien inte erbjuder. Välj inga kopior!

Användning av poppy doft

Det är mycket enkelt att använda sin poppy doft-flaska. Vrid bara på locket eller vrid kroken för att ställa in intensiteten på doften. Sedan ställer du flaskan som brukar komma med dubbelhäftande tejp på undersidan, där du tycker att den gör nytta. Vänta sedan för att känna den behagliga lukten sprida sig i förarhytten, kupén eller var du nu befinner dig.

Vanliga dofter att finna är körsbär, vanilj, hibiscus, citrus, lavendel m.fl. När flaskan sedan är tom går det bra att köpa en refil som du bara häller i din poppy doft. OBS Poppy från Japan är inget att förväxla med Japan Racing.

poppy doft