Den 20:e Augusti är det återigen dags för Vallåkra träffen. En av Sveriges största träffar för bil-entusiaster.

Vallåkra träffen fokuserar på originalrenoverade, ombyggda och stylade europeiska och japanska bilar. Förutom fordons utställningar kan man även besöka träffens många utställare som brukar ha bra priser under träffen. Det bjuds även på en hel del shower och uppvisningar och avslutas med en gigantisk prisutdelning. Vallåkra träffen är en tradition som sträcker sig så långt tillbaka att man i år firar 40 års jubileum. Det betyder att Vallåkra träffen blivit en riktig genuin svensk tradition bland bil entusiaster som sträcker sig över flera generationer.  

ABS Wheels som också har en lång tradition av att stötta svenskt bil-intresse är en av Vallåkra träffens officiella samarbetspartners. Det innebär bl.a. att du kan vinna en komplett uppsättning. Även om ABS Wheels inte fysiskt kommer att närvara på träffen kommer vi att ha en otrolig Vallåkra kampanj där vi säljer Arceo Sevilla fälgar för endast 1499kr. Det betyder att du sparar mer än 10.000kr på en komplett uppsättning hjul. Eftersom ABS Wheels har några av marknadens bästa priser på däck är det troligt att du sparar ännu mer. 

Bild med Vallåkra träffen erbjudande på ARCEO fälgar

Vad kan du förvänta dig att se på Vallåkra 2022? 

Vallåkra träffen brukar ha över 1500 fordon från hela norra Europa. Många av dem kommer du kunna uppleva i en parad med samlingsnamnet “Custom Retro”. Det kommer även finnas en Hot-Rod parad och det klasiska lergöksrallyt. Den som gillar action kommer inte vara besviken då man under söndagen kommer att ha grymma uppvisningar med bl.a. professionella driftingförare. För den som vågar kommer det även att kunna finnas möjlighet till medåkningar i extrama sportbilar.

blank

För den som föredrar lite större motorfordon kan med glädje ta del av Sundets pärla där du får uppleva veteranlastbilar. Är inte lastbilar din grej så finns även försvaret på plats som kommer att visa upp svenska stridsvagnar. Detta och mycket, mycket mer är vad du kan förvänta dig på årets upplaga av Vallåkra träffen. 

blank